بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

پر مخاطب ها

    ابر برچسب ها

      خبرنامه

      عضویت

      نام کاربري :
      رمز عبور :

      بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

      کاربردهای لیزر موهای زائد:

      لیزر موهای زائد را می‌توان در هر نقطه‌ای از بدن استفاده کرد. البته مراجعات برای لیزر برخی از قسمت‌های بدن بیشتر است. مثلاً در خانم‌ها لیزر ناحیه‌ی بیکینی و تناسلی و لیزر موهای صورت شایع‌تر است. در آقایان لیزر موهای زیر بغل، لیزر خط ریش، موهای کمر و پشت گردن بیشتر انجام می‌شود. با این حال روش لیزر به قدری انعطاف پذیر، سریع و موثر است که می‌توان در یک جلسه کل بدن را در مدت کمتر از یک ساعت لیزر کرد.

      منطقه‌ی تحت درمان هر چقدر که محدود یا وسیع باشد (حال می‌خواهد فقط پشت لب باشد یا لیزر کل بدن) برای حذف یا کاهش موثر موهای زائد، شما باید یک دوره‌ی درمانی را تکمیل کنید. این دوره معمولاً شامل 4 تا 6 جلسه‌ی لیزر با فواصل حدود 6 هفته است.

       

      لیزر موهای زائد بیکینی و ناحیه‌ی تناسلی (واژن):

      حذف موهای زائد ناحیه‌ی بیکینی دردسرهای زیادی دارد. اگر این ناحیه را با تیغ اصلاح کنید، باید هر 3-4 روز یکبار این کار را انجام دهید، برای زخم نکردن این ناحیه‌ی حساس دقت بسیاری به خرج دهید، با جوش زدن‌های بعدش کنار بیایید و در نهایت خارش موهای تازه جوانه زده را تحمل کنید.

      اگر به وکس و موم پناه برده‌اید، حتماً می‌دانید که لحظات خجالت آور برهنه شدن جلوی اپیلاسیون‌کار را تجربه کرده‌اید و می‌دانید که گاهی اوقات موم انداختن ناحیه‌ی بیکنی بسیار دردناک می‌شود.

      در عوض لیزر موهای زائد یک چاره‌ی بی‌دردسر و دائمی برای خلاص شدن از شر موهای ناحیه‌ی بیکینی و تناسلی است.


      در مقایسه با الکترولیز ناحیه‌ی بیکینی:

      لیزر بدون وارد کردن یک سوزن به پوست انجام می‌شود. لیزر به سطح پوست تابیده می‌شود و بدون هیچ گونه زخم یا سوراخی به عمق پوست نفوذ می‌کند. الکترولیز می‌تواند همه‌ی موهای ناحیه‌ را به صورت دائمی حذف کند ولی لیزر در هر دوره‌ی درمانی، 70 تا 90 درصد موها را به صورت دائمی حذف نمی‌کند. لیزر سریع‌تر است و می‌تواند کل ناحیه‌ی بیکینی را در 6-7 جلسه درمان کند ولی الکترولیز گاهی تا 2 سال هم طول می‌کشد. هر جلسه‌ی لیزر موهای زائد بیکینی در حد چند دقیقه طول می‌کشد ولی الکترولیز بسیار طولانی‌تر است.


      آیا لیزر بیکینی درد دارد ؟

      ممکن است کمی درد تجربه کنید ولی آن قدر نیست که غیرقابل تحمل باشد. بیشتر مراجعین درد لیزر را مثل برخورد یک کش لاستیکی با پوست توصیف می‌کنند. بسیاری از مراجعین ما اصلاً هیچ دردی احساس نمی‌کنند و می‌گویند فقط کمی پوست‌شان سوزن سوزن می‌شود. به طور کلی کمتر از 1 درصد مراجعین به کرم‌های بی‌حس کننده نیاز پیدا می‌کنند.


      خطرات لیزر بیکینی چیست ؟

      به هر حال تمامی روش‌های درمانی پزشکی زیبایی خطراتی دارند، ولی در مورد لیزر موهای زائد بیکینی خطرات و عوارض بسیار محدود هستند. لیزر می‌تواند باعث ایجاد زخم، سوختگی، تغییرات رنگ پوست و جوش زدن بشود. این خطرات تا حد زیادی به مهارت اپراتور بستگی دارد.


      عوارض لیزر بیکینی

      خبر خوب این است که اگر ناحیه‌ی لیزر شده در معرض آفتاب قرار نگیرد، تقریباً عوارض لیزر بیکینی به صفر می رسد. پس تا زمانی که بعد از لیزر به سولاریوم نروید و آفتاب نگیرید، احتمال خیلی زیاد دچار عارض نخواهید شد. همچنین باید بدانید که لیزر تقریباً هیچ عارضه‌ی بلند مدتی ندارد.


      در مورد شایعه نازایی

      بله ما هم در جریان شایعه‌ی نازایی در اثر لیزر موهای زائد ناحیه‌ی بیکینی هستیم. ولی باید بدانید که نور لیزر فقط چند میلی‌متر به پوست نفوذ می‌کند و اصلاً نزدیک به تخمدان‌ها نمی‌شود که بخواهد آسیبی وارد کند. پس اصلاً از این نظر نگران نباشید.


      لیزر موهای زائد صورت

      ناحیه‌ی صورت یکی از مناطق حساس بدن است که می‌توانیم موهای زائدش را با لیزر به شکلی ایمن حذف کنیم. البته موهای زیر ابرو را نمی‌توان لیزر کرد زیرا خطر آسیب دیدن چشم وجود دارد ولی موهای بین دو ابرو را می‌توانیم با لیزر به شکل موثری حذف کنیم.

      با توجه به این که تیغ زدن برای خانم‌ها توصیه نمی‌شود و بند انداختن و وکس می‌تواند باعث افزایش ضخامت و تراکم موهای زائد شود، لیزر کردن این موها بهترین انتخاب شماست.


      در مقایسه با سایر روش‌ها

      لیزر بهترین روش حذف موهای زائد صورت است چرا که تیغ می‌تواند زخم‌هایی دائمی روی صورت شما به جا بگذارد و باید هر 3-4 روز یکبار صورت خود را اصلاح کنید. بند انداختن، وکس و برداشتن موها با موچین، می‌توانند با افزایش خونرسانی به پوست باعث افزایش موهای زائد شوند. پس بهترین راه برای حذف دائمی و بی‌خطر موهای زائد صوتر، لیزر کردن است.

       

      برای خانم‌هایی که تنبلی تخمدان دارند

      موهای زائد صورت برای خانم‌هایی که از تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) رنج می‌برند یک مشکلی اساسی است. موهای زائد صورت در این بیماری ضخیم و زیاد می‌شوند. بازهم وکس، موچین و بند انداختن راهکارهای مناسبی نیستند چون باعث ضخیم شدن و زیاد شدن موهای زائد می‌شوند. هرچند که لیزر موهای زائد برای خانم‌های دچار تنبلی تخمدان به اندازه‌ی سایر خانم‌ها موثر نیست، ولی می‌تواند کمک چشمگیری به کاهش موهای صورت بکند.


      تعداد جلسات

      لیزر موهای زائد صورت بسیار سریع انجام می‌شود و شاید 5 تا 10 دقیقه زمان ببرد ولی موهای صورت (مثل موهای دست) بسیار سرسخت هستند و به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند. معمولاً برای حذف موثر موهای صورت به 6 تا 12 جلسه لیزر با فواصل 2 تا 4 هفته‌ای نیاز هست.


      انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد

      برای انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد باید به دو نکته توجه داشت:

      • نوع تکنولوژِی دستگاه

      • نوع برند

      دوتا از شناخته شده ترین تکنولوژی های دستگاه لیزر موهای زائد : 1- الکساندرایت 2- دایود و نوع کمتر شناخته شده 3- N دی یاگ است.

      نوع برند دستگاه لیزر موهای زائد با تکنولوژی الکساندرایت می تواند کندلا و سایناشور که قوی ترین نوع الکساندرایت محصول کشور امریکا می باشد. برند های دیگر آلما، دکا،کوتراو ونوبلکس می باشد که می توند برای چین کره یا اروپا باشد.

       

      مقایسه سیستم الکساندرایت و دایود:

      دایود به علت طول موج بیشتر عمق نفوذ بیشتری دارد.

      تکنولوژی الکساندرایت به علت سهولت کار و بی دردی و خنک کننده های قوی امکان افزایش توان دستگاه و جواب دهی بیشتری دارد.

      دستگاه الکساندرایت برند کندلا به علت پرتاب یخ که باعث بی حسی و بی دردی کامل می شود نسبت به سایناشور دارای محبوبیت بیشتری می باشد.

      دستگاه لیزر موهای زائد در کلینیک دکتر پاکدل واقع در میرداماد تهران از نوع الکساندرایت کندلا جنتل لیزر پرو ساخت کشور امریکا می باشد که نسبت به دیگر کندلا های دیگر دارای تکنولوژی جدید تر و سرعت بیشتر و زمان و درد کمتر می باشد.


      بهترین لیزر برای رفع موهای زائد

      1- لیزر الکساندرایت با طول موج 755 نانومتر؛

      لیزر الکساندریت (Apogee) یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه های لیزر دنیا برای رفع موهای زائد است، این لیزر توسط شرکت آمریکایی Cynosure ساخته شده است. از ویژگی های منحصر به فرد این دستگاه فوق العاده قابلیت تنظیم طول موج و میزان انرژی مورد نیاز برای درمان انواع مختلف مو و پوست است.

      در میان روش های موجود در دنیا برای از بین بردن موهای زائد، این دستگاه دارای بیشترین کارایی و کمترین خطر است. لیزر موهای زائد با لیزر الکساندرایت برای طولانی مدت باقی خواهد ماند و هیچ عوارضی ندارد و انتظارات بیمار را برآورده می‎کند.


      2- لیزر دایود با طول موج 810 نانومتر:

      این لیزر برای تمام انواع پوست حتی پوست های تیره قابل استفاده است و به علت قدرت نفوذ زیاد به عمق پوست، می‌تواند موهای که زیر پوست قراردارند را نیز از بین ببرد. در حال حاضر بهترین لیزر دایود؛ لیزر Lightsheer ساخت کمپانی Lumenis آمریکاست.


      3- لیزر ان دى یاگ (Nd-YAG) با طول موج 1064 نانومتر؛

      این لیزر براى رفع موهاى زائد در پوست‌هاى تیره و بسیارتیره (نوع 5 و 6) کاربرد دارد و استفاده از آن برای به موارد خاص مى‌باشد.


      4- IPL

      که به علت ارزان و در دسترس بودن و سهولت استفاده، بسیار رایج شده است اصلاً لیزر نیست و در واقع نور شدید پالسى است که توسط یک لامپ گزنون تولید مى‌شود و مانند لیزر روى سطح پوست تابیده مى‌شود، اما هم از نظر تأثیر روى موهاى زائد و هم تعداد جلسات درمانى با لیزر موهای زائد متفاوت است.

       

      چه افرادی برای انجام لیزر مناسب نیستند؟

      • 1-وجود اختلالات هورمونی

      • 2-مصرف دارو های خاص

      • 3-وجود بعضی بیماریها

      • 4-سابقه گوشت اضافه در محل عمل

      • 5-سابقه تبخال مکرر

      • 6-سابقه عفونت فعال مثل جوشهای چرکی

      • 7-برنزه بودن

      • 8-وجود تاتو یا خال یا کک و مک در محل لیزر

      • 9-مصرف ایزوترتینویین

      • 10-مصرف داروهای حاوی طلا

      • 11-سابقه بیماریهایی مثل لوپوس

      • 12-افراد باردار


      روش انجام لیزر موهای زائد

      لیزر یک پرتوی نور متمرکز و تک رنگ است که از انرژی بسیار زیادی برخوردار است. وجود همین انرژی قابل کنترل باعث شده است تا مصارف زیادی برای لیزر در زمینه پزشکی به وجود بیاید. یکی از مفید ترین کاربردهای لیزر استفاده از آن برای از بین بردن موهای زائد است.

      دستگاه لیزر موهای زائد ، برای هدف قرار دادن پوست طول موج نور را ساطع می کند ، انرژی ای که از این طول موج نور حاصل می شود به پوست و ملانین رنگدانه مو انتقال می یابد.

      برای حذف موهای زائد بدون آسیب رسانی به پوست، نور لیزر سلولهای بنیادی پوست را که به فولیکول مو معروف هستند مورد هدف قرار دهد. فولیکول مو در قسمت برامدگی مو قرار دارد.

      اگر بخواهیم موضوع مذکور را کمی ساده تر و شفاف تر بیان کنیم باید بگوییم: در زمان استفاده از لیزر مو ، رنگدانه های ملانین موجود در مو این انرژی را جذب کرده و آن را به ریشه مو منتقل می کند. این انتقال انرژی باعث تخریب ریشه مو شده و شما را از شر موهای زائد خلاص می کند.

      از آنجا که سطح پوست نیز رنگدانه ملانین دارد، در لیزر موهای زائد آنچه که مهم است، دریافت نور لیزر توسط رنگدانه مو است و نباید رنگدانه پوست نور لیزر را جذب کند. لیزر مو زمانی بدون عارضه است که به پوست صدمه نزند و تنها به فولیکول مو آسیب رسانده و آنرا بسوزاند.


      تاثیر نوع پوست بر لیزر موهای زائد

      کامل ترین دسته بندی پوست، دسته بندی دکتر نوئل فیتز پاتریک است که براساس رنگ پوست، رنگ مو، رنگ چشم و واکنش پوست به نور خورشید، انواع مختلف پوست رابه شش گروه تقسیم کرده است.

      1- پوستهای بسیار سفید و داراى کک ومک، موهاى قرمز، مردمک چشم آبى، که پوست خیلی سریع در مقابل آفتاب مى‌سوزد و به هیچ عنوان برنزه نمى‌شود.

      2- شامل پوستهای سفید و موهاى بلوند و مردمک چشم روشن، که پوست در مقابل آفتاب مى‌سوزد و احتمال خیلی کمی دارد که برنزه شود.

      3- شامل پوستهای گندمى و موهاى قهوه اى، که پوست در مقابل آفتاب گاهى مى‌سوزد و خیلی خوب برنزه نمى‌شود.

      4- شامل پوستهای سبزه و موها و مردمک هاى تیره، که پوست در مقابل آفتاب خیلى خوب برنزه مى‌شود و بندرت مى‌سوزد.

      5- شامل پوستهای قهوه اى تیره، که در اثر آفتاب اصلا نمى‌سوزد و به شدت برنزه مى‌شود.

      6- شامل پوستهای کاملاً تیره که اصلا در مقابل آفتاب نمى‌سوزد. (مثل سیاهپوستان)

      بسته به این که فرد از کدام تیپ و نوع پوست برخوردار باشد، نتیجه ی مختلف و مخصوص به خود را با استفاده از لیزر دریافت خواهد کرد.

       

      تعداد جلسات لیزر موهای زائد

      تعداد جلسات لیزر برای بیشتر اشخاص بین 6 تا 8 جلسه است که بین هر جلسه تا جلسه بعد از 5 تا 8 هفته فاصله می‌افتد و در نهایت مقدار موهای زائد تا 90 درصد کاهش پیدا می‌کند. ده درصد باقی مانده بافت نازکتر و رنگ روشن تری خواهند داشت و به اصطلاح بصورت کرکی می باشد.

      هر مو روی بدن ما سه مرحله رشد دارد: آناژن (مرحله فعال) ، کاتاژن (مرحله انتقال کوتاه بین آناژن و تلوژن) و تلوژن (مرحله استراحت و آماده سازی مجدد برای مرحله آناژن). هر سه مرحله به طور همزمان اتفاق می افتد. و هر فولیکول مو مستقل است و در زمان های مختلف چرخه رشد را پشت سر می گذارد ، به همین دلیل است که تمام موهای زائد شما با یک جلسه لیزر به یکباره از بین نمی روند. مشخص شده است که در هر زمان ، حدود 85? 90? موهای شما در مرحله آناژن ، 1-2? در مرحله کاتاژن و 10-14? در مرحله تلوژن قرار دارند.


      تفاوت اصلی بین موهای بدن و موهای سر نیز در طول دوره آناژن است. مرحله آناژن برای بازوها ، پاها ، ابروها و غیره در مقایسه با موهای سر که 3-7 سال طول می کشد فقط 30-45 روز طول می کشد. هرچه مو در فاز آناژن بیشتر بماند ، بیشتر رشد می کند.


      در پایان مرحله آناژن موهای شما وارد فاز کاتاژن می شوند. یک مرحله کوتاه که تقریباً 10 روز طول می کشد. پیاز مو به سمت بالا هل داده و کراتینه می شود. کوتاه و ضخیم به نظر می رسد و به آن موهای کلوپ گفته می شود. رشد متوقف می شود و غلاف ریشه خارجی منقبض می شود و به ریشه مو متصل می شود.


      مرحله نهایی ، تلوژن ، به عنوان مرحله استراحت است که رشد متوقف می شود و کل ساختار برای یک دوره زمانی متغیر استراحت می کند ، این مرحله یک ماه و نیم برای موهای لب بالا تا سه الی شش ماه برای موهای ساق پا است. موهای باقیمانده کلوپ خارج می شود و مرحله آناژن دوباره آغاز می شود.

      فاز آناژن بهترین مرحله برای از بین بردن مو با لیزر موهای زائد است زیرا لیزر به خوبی در فولیکول مو تاثیر می گذارد.

      با توجه به چرخه های مختلف رشد مو ، به طور متوسط 6-8 جلسه درمان لیزر برای حذف موهای زائد توصیه می شود.

      همچنین الگوی رشد مو بسته به اینکه مرد یا زن باشید ، تفاوت زیادی دارد. به همین دلیل تعداد جلسات لیزر موهای زائد آقایان بیشتر است. علاوه بر این مسائلی مانند موضوعات بهداشتی می توانند الگوهای رشد سلامت را تعیین کنند. درمان در مرحله صحیح چرخه رشد و اطلاع از تاریخچه پزشکی مشتری در موفقیت لیزر برای حذف موهای زائد موثر است.


      IPL چیست ؟

      آی پی ال intense pulse light یعنی سیستم های نور شدید پالسی. در اصل لیزر نیست بلکه فلش لامپهای زنون هستند که نور چند طول موجی و non coherent ایجاد می کنند. دستگاه IPL روش دستگاه IPL لیزر نیست ارزانتر است و سریعتر عمل می کند.

      دستگاه IPLبا پالس نوری شدید جهت حذف موهای صورت، پاها، پشت بصورت آرام استفاده می شود. پالس های نوری با تمرکز روی فولیکول موها موجب ایجاد گرما و تخریب آن ها بدون سوختگی به پوست می شوند. اما به هیچ وجه تاثیر هیچ اثری در از بین بردن موی زائد نداشته و صرفاً یک نور گرم به سمت پوست متصاعد میشود.

      دستگاه Elight چیست؟

      دستگاه Elight ترکیب دستگاه IPL و دستگاه RF با رادیو فرکانسی است.


      سیستم Nd-YAG چیست؟

      لیزر های Nd:YAG برای استفاده در یک لامپ برق بطور اپتیکی پمپ شده اند. آنها یکی از رایج ترین انواع لیزر هستند و برای بسیاری کاربرد های دیگر استفاده شده اند. لیزر های Nd:YAG نوعاً با یک طول موج 1056 nm ، در مادون قرمز ،نور منتشر میکند.

       

      چرا لیزر موهای زائد در چند جلسه انجام می‌شود؟

      علت این موضوع ، چرخه رشد مو در انسان است. به عبارت دیگر؛ هر تار مو، سه مرحله تکاملی را طى مى‌کند:

      1- مرحله رشد یا آناژن 2- مرحله انتقالی با کاتاژن 3- مرحله استراحت یا تلوژن

      لیزر فقط روى موهایى که در مرحله رشد یا آناژن هستند، مؤثر بوده و روى موهایى که در مراحل کاتاژن و تلوژن باشند، بى تأثیر است،به همین علت یکى ازعوامل مؤثر در اثربخشى لیزر، تعداد موهاى درمرحله آناژن ناحیه اى است که لیزر مى‌شود.


      چگونه نوع پوست خود را تشخیص دهیم؟

      متداول ترین طبقه بندى پوست، طبقه بندى دکتر فیتز پاتریک است که براساس رنگ پوست و مو و چشم و واکنش پوست به نور خورشید، انواع مختلف پوست رابه 6 گروه تقسیم کرده است،

      نوع 1 : پوست بسیار سفید و داراى کک ومک، موهاى قرمز، مردمک چشم آبى، پوست سریعاً در برابر آفتاب مى‌سوزد و هیچوقت برنزه نمى‌شود.

      نوع 2 : پوست سفید و موهاى بلوند و مردمک چشم روشن، پوست در برابر آفتاب مى‌سوزد و به ندرت ممکنست برنزه شود.

      نوع 3 : پوست گندمى و موهاى قهوه اى، پوست در برابر آفتاب گاهى مى‌سوزد و خوب برنزه نمى‌شود. (در بعضى اهالى شمال کشور دیده مى‌شود)

      نوع 4 : پوست سبزه و موها و مردمکهاى تیره، پوست در برابر آفتاب خیلى خوب برنزه مى‌شود و بندرت مى‌سوزد (پوست بیشتر ایرانى ها از این نوع است)

      نوع 5 : پوست قهوه اى تیره، تقریباً هیچوقت در اثر آفتاب نمى‌سوزد و شدیداً برنزه مى‌شود. (در بعضى از اهالى جنوب کشور و بویژه در هند و پاکستان دیده مى‌شود)

      نوع 6 : پوست کاملاً تیره که هیچوقت در اثر آفتاب نمى‌سوزد. (سیاهپوستان)


      علت متفاوت بودن قیمت لیزر الکساندرایت

      در حال حاضر در سیستم های درمانی ایران از برندهای آسیای شرقی ( چین و کره و…) تا برندهای اروپایی (ایتالیایی) و نیز برندهای امریکایی لیزر “الکساندرایت” موجود می باشد. به همین دلیل با توجه به نوع دستگاه و کشور سازنده آن قیمت ها متفاوت است.

      صرفا استفاده از یک دستگاه خوب نمی تواند ضامن جوابگویی و یا عدم عارضه برای شما باشد. اگر دستگاه جنتل مکس پرو با تنظیمات صحیح استفاده نشود، می تواند سبب سوختگی پوست شود.

      لوازم مصرفی یکی از مولفه هایی است که در قیمت لیزر موهای زائد موثر می باشد.


      لوازم مصرفی شامل چند بخش می شود. بخش لوازم مصرفی اختصاصی لیزر که به طور مثال شامل لنزها، گاز مصرفی و… می باشد. با توجه به وضعیت دلار، قیمت لوازم مصرفی، طی سال 97 تا 98 تقریبا سه برابر شده است. جالب تر اینکه تفاوت قیمت لوازم اصل دستگاه با لوازم مصرفی فیک و چینی گاهی بین 5 تا 10 برابر است.


      یکی از لوازم پرمصرف دستگاه های کندلا window می باشد. این لایه آخرین لایه ای است که اشعه لیزر از آن عبور می کند. window جز لوازم پرمصرف محسوب می شود چرا که به علت ایجاد آلودگی های غیر قابل شست و شو، باید تعویض شود.جالب است که بدانید قیمت این قطعه در سال 97، 60 هزار تومان بود. اما حالا حدود 407 هزار تومن قیمت دارد این در حالی است که نمونه فیک آن تقریبا بدون تغییر قیمت نسبت به سال قبل، چیزی در حدود 30-40 هزار تومان می باشد.برای خواندن ادامه مقاله به سایت کلینیک دکتر پاکدل مراجعه نمائید.

      Article source : کلینیک دکتر پاکدل


      نویسنده : ویدا
      برچسب‌ها : لیزر موهای زائد,
      تاريخ : چهارشنبه 8 ارديبهشت 1400 ساعت: 7:49
      بازدید : 234

      صفحات وب